Loading...
 • Ilije Stojadinovića 24/a, 11000 Beograd, Srbija
 • Pon - Pet od 12h do 20h / Sub od 09h do 14h
+381 65 99 91 91 5

Dr Dragana Petrović-Popović

Dr Dragana Petrović Popović

Dr Dragana Petrović-Popović

Specijalista hirurgije
 • Iskustvo:
  U Kliničkom centru Srbije na Klinici za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju zaposlena je od 2009. godine. U svakodnevnom radu obavlja sve operacije iz domena plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije kao i lečenja opekotina. Više od 15 godina se bavi antiagingom.
 • Specijalnost:
  Posebno interesovanje i usavršavanje u zemlji i inostranstvu pokazuje prema ranom otkrivanju i lečenju melanoma i tumora kože, rekonstrukciji dojke, kao i prema antiagingu i estetskoj hirurgiji.
 • EDUKACIJA:
  Medicinski fakultet je završila u Beogradu. Nakon osnovnih studija završava poslediplomske studije – akademske specijalističke studije iz ortopedije, takođe u Beogradu.

Biografija

Mr sci med dr Dragana Petrović-Popović, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije

Medicinski fakultet je završila u Beogradu.

Nakon osnovnih studija završava poslediplomske studije – akademske specijalističke studije iz ortopedije, takođe u Beogradu. Mentor: Prof dr Marko Bumbaširević

Trenutno je na doktorskim studijama iz rekonstruktivne hirurgije i na užoj specijalizaciji iz onkologije.

U Kliničkom centru Srbije na Klinici za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju zaposlena je od 2009. godine.

U  svakodnevnom radu obavlja sve operacije iz domena plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije kao i lečenja opekotina. Više od 15 godina se bavi antiagingom.

Posebno interesovanje i usavršavanje u zemlji i inostranstvu pokazuje prema ranom otkrivanju i lečenju melanoma i tumora kože, rekonstrukciji dojke, kao i prema antiagingu i estetskoj hirurgiji. Član konizilijuma za melanoma i deo tima za SLNB. SLNB se bavi od samog uveđenja ove metode na Kliniku za opekotine, plastičnu I rekonstruktivnu hirurgiju KCSa.

Aktivno učestvuje i prezentuje svoje radove na kongresima iz plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije u zemlji i inostranstvu.

Kao stipendista Američko-Austrijske Fondacije usavršavala se u Beču , Salzburgu i Minhenu.

Član World Society of International Anti-aging Medicine (WOSIAM).

Član International Dermoscopy Society.

Član Srpskog udruženja za lečenje rana.

Član Srpskog uduženja za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju SRBPRAS.  Član European Assotiation of Dermato Oncology ( EADO)